shortlease

Wat is shortlease?

shortlease

Een shortlease overeenkomst zit in principe midden tussen een huur en een lease overeenkomst in. U heeft de voordelen van een huurauto en de voordelen van een leaseauto. Voor veel ondernemers, voornamelijk zzp, het kleine MKB en bedrijven die nog geen zekerheid hadden over het contract van een medewerker, was er de onduidelijkheid of een leaseauto financieel aantrekkelijk is. Shortlease is de ideale oplossing voor dit probleem!

De voordelen van Shortlease

U hoeft geen lange termijnen af te sluiten voor een dure leaseauto. Gewoon minimaal twee maanden de auto leasen en wanneer deze niet bevalt dan stopt u gewoon met uw contract. Nu zult u zich zelf al afvragen, kan ik dan ook wisselen van auto? Ja, dat kan! U kunt iedere twee maand wisselen van leasecontract. Zo rijdt u altijd in het laatste model van uw favoriete merk.

De nadelen van Shortlease

Net zoals de overige vormen van lease neemt u soort lening af, waardoor u binnen de BKR-geregistreerd wordt. Tevens is het fiscaal gezien minder aantrekkelijk dan financial lease waarbij u de leaseauto op de balans kunt verwerken, hierdoor ontvangt u weer fiscale aftrekbare mogelijkheden. De maandelijkse kosten voor shortlease met een korte termijn liggen vaak net iets hoger dan een contract voor een andere leasevorm met een lange looptijd.

Wilt u meer informatie ontvangen omtrent mogelijkheden met betrekking tot shortlease? Bekijkt u dan ook eens de links in dit artikel.

Tags

,

Over de auteur


Redactie

Redactie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*